Schutting Mijdrecht

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Mijdrecht? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting. We kunnen normaliter binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen zetten kunnen de schutting perfect zetten. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Mijdrecht

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor deze categorie schutting. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Mijdrecht.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Mijdrecht is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting zult vinden bij u in Mijdrecht. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Zoekt u een referentie adres bij u in Mijdrecht? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinschutting of schutting bij u in Mijdrecht zetten:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Mijdrecht

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Poort

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Ottersum
schutting Oldemarkt
schutting Waalre
schutting Budel
schutting Moordrecht
schutting Scharwoude
schutting Breskens
schutting Beesel
schutting Heerde
schutting Westervoort
schutting Winschoten
schutting Eerbeek