Schutting Mijdrecht

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Mijdrecht? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe tuinschutting Mijdrecht. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Mijdrecht

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Mijdrecht, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans anders zijn. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Mijdrecht erg populair, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor deze soort schutting. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Mijdrecht.

Tuinschermen Mijdrecht

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Mijdrecht

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Mijdrecht.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Mijdrecht is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een tuinschutting Mijdrecht die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Mijdrecht? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die we leveren Mijdrecht. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Mijdrecht van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Mijdrecht

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Mijdrecht is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Mijdrecht

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Venlo
schutting Nieuwkoop
schutting Vijfhuizen
schutting Ten Boer
schutting Kloosterzande
schutting Aalden
schutting Losser
schutting Klundert
schutting Helmond Brandevoort
schutting Andelst
schutting Losser
schutting Kamperland