Schutting Mijdrecht

Op zoek naar een beton schutting Mijdrecht? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Mijdrecht. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Mijdrecht

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schutting Mijdrecht, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Mijdrecht gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Mijdrecht. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Mijdrecht.

Tuinschermen Mijdrecht

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Mijdrecht

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Mijdrecht uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Mijdrecht.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Mijdrecht is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting Mijdrecht zal aantreffen voor uw woning in Mijdrecht. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres Mijdrecht? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Schutting kopen Mijdrecht. Het was nog nooit zo eenvoudig! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Mijdrecht.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schutting Mijdrecht.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Mijdrecht

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Mijdrecht is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Mijdrecht

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kunt een keuze maken uit diverse type poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stellendam
schutting Brakel
schutting Ammerstol
schutting Bathmen
schutting Bolsward
schutting Maassluis
schutting IJburg
schutting Veenendaal
schutting Boekel
schutting Spijkenisse
schutting Montfoort
schutting Hulst