Schutting Ruurlo

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting Ruurlo? Wij kunnen uw schutting Ruurlo bezorgen of zetten uw nieuwe schutting Ruurlo deskundig en snel voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ruurlo

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Ruurlo bent u verzekerd van een perfect resultaat met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Ruurlo vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Ruurlo.

Tuinschermen Ruurlo

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Ruurlo

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Ruurlo die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Ruurlo.

Een schutting plaatsen Ruurlo hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Ruurlo is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Ruurlo die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een tuin Ruurlo.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Ruurlo bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton tuinschutting Ruurlo gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Ruurlo

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Ruurlo nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Ruurlo heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Ruurlo

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuinpoorten.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lienden
schutting Zegge
schutting Heel
schutting Oldenzaal
schutting Heinkenszand
schutting Hoogeveen
schutting Werkendam
schutting Haaften
schutting Prinsenbeek
schutting Blerick
schutting Veen
schutting Koudekerke