Schutting Ruurlo

Op het net aan het kijken voor een beton schutting in Ruurlo? Wij zijn de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schutting is plusminus 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het zetten van schuttingen bent u zeker van een eerlijk resultaat met goede garanties. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

Hout beton Schutting Ruurlo

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor deze categorie schutting. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model erfafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Ruurlo.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw huis in Ruurlo is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Ruurlo. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Ruurlo.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Erfafscheiding kopen Ruurlo. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! De volgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Ruurlo.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Ruurlo

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Poort

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kunt een keuze maken uit meerdere soorten tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Beesel
schutting Rozenburg
schutting Ulrum
schutting Wieringerwerf
schutting Zwartsluis
schutting Ulvenhout
schutting Schoonhoven
schutting Ravenstein
schutting Giessenburg
schutting De Wijk
schutting Arnhem
schutting Aalsmeer