Schutting Sommelsdijk

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Sommelsdijk? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Sommelsdijk. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het monteren van de schutting is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sommelsdijk

Wij werken enkel met ervaren medewerkers welke niets anders verrichten dan het bouwen van schuttingen Sommelsdijk. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Sommelsdijk. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Sommelsdijk.

Tuinschermen Sommelsdijk

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Sommelsdijk

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Sommelsdijk: Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Sommelsdijk.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Sommelsdijk is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding Sommelsdijk zult tegenkomen voor uw woning in Sommelsdijk. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Sommelsdijk? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Sommelsdijk bouwen:

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Schuttingen Sommelsdijk gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Sommelsdijk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Sommelsdijk. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur Sommelsdijk

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Varsseveld
schutting Opheusden
schutting Utrecht
schutting Dirksland
schutting Schoonhoven
schutting Breda
schutting Beneden-Leeuwen
schutting Zierikzee
schutting Udenhout
schutting Geffen
schutting Medemblik
schutting Hank