Schutting Sommelsdijk

Op het web aan het zoeken voor een hout beton schutting in Sommelsdijk? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Sommelsdijk kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk anders zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Sommelsdijk

De houten schutting gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de klanten. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Sommelsdijk.

Een schutting kopen in Sommelsdijk hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Sommelsdijk is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Sommelsdijk. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres bij u in Sommelsdijk? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Sommelsdijk. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u de schuttingen die wij leveren in Sommelsdijk. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Sommelsdijk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Hulst
schutting Driel
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Muntendam
schutting Opmeer
schutting Slochteren
schutting Opheusden
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Horn
schutting Biddinghuizen
schutting Hollandscheveld
schutting Heerenveen