Schutting Sommelsdijk

Op zoek naar een beton schutting Sommelsdijk? Wij kunnen de schutting Sommelsdijk bezorgen of zetten uw nieuwe schuttingen Sommelsdijk bekwaam en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sommelsdijk

Onze ervaren bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Sommelsdijk foutloos plaatsen. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Sommelsdijk erg populair, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor dit type schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort schutting Sommelsdijk zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Sommelsdijk.

Tuin schermen Sommelsdijk

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Sommelsdijk

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Sommelsdijk.

Een schutting plaatsen Sommelsdijk hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Sommelsdijk is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Sommelsdijk. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de consumenten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Sommelsdijk voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Sommelsdijk. Het was nog nooit zo makkelijk! Deze navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Sommelsdijk.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Sommelsdijk van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Sommelsdijk

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Sommelsdijk. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Sommelsdijk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Sommelsdijk

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuindeuren.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Anthonis
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Nijkerkerveen
schutting Maasbracht
schutting Emmeloord
schutting Hengelo
schutting Handel
schutting Bergambacht
schutting Gieten
schutting Breukelen
schutting Haps
schutting Oudehaske