Schutting Massenhoven

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting Massenhoven? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting Massenhoven. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het monteren van de schutting is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Massenhoven

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Massenhoven foutloos plaatsen. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin doorgaans afwijkend zijn. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Massenhoven zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor schuttingen Massenhoven. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Massenhoven.

Tuinschermen Massenhoven

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Massenhoven

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Massenhoven die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Massenhoven.

Een schutting plaatsen Massenhoven hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Massenhoven is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting Massenhoven zal aantreffen voor uw woning in Massenhoven. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Massenhoven? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Massenhoven.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton schuttingen Massenhoven.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Massenhoven

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor beton schutting Massenhoven. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Massenhoven

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Meppel
schutting Kamerik
schutting Wagenborgen
schutting Sint Anthonis
schutting Dalfsen
schutting Hippolytushoef
schutting Kessel
schutting Milheeze
schutting Bosschenhoofd
schutting Schoonhoven
schutting Koudum
schutting Uden