Schutting Massenhoven

Op het web aan het zoeken voor een beton schutting Massenhoven? Prins schuttingen kan uw schuttingen Massenhoven op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Massenhoven deskundig en vlot voor u. Het bouwen van een een schutting Massenhoven kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Massenhoven

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Massenhoven bent u verzekerd van een correct eindproduct met juiste garanties. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Massenhoven erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Massenhoven bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor schuttingen Massenhoven. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Massenhoven.

Tuinschermen Massenhoven

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Massenhoven

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Massenhoven uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Massenhoven die lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Massenhoven.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Massenhoven is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste tuinafscheiding Massenhoven zal aantreffen voor uw woning in Massenhoven. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de bezoekers gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Massenhoven.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting Massenhoven plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Massenhoven gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Massenhoven

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Massenhoven. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Massenhoven heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Massenhoven

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan kiezen uit diverse type tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bergambacht
schutting Leeuwarden
schutting Bolsward
schutting Amsterdam
schutting Vorden
schutting Schipluiden
schutting Breukelen
schutting Tollebeek
schutting Nagele
schutting Ruinen
schutting Middenbeemster
schutting Boekel