Schutting Panningen

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Panningen? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Panningen. Het zetten van een schuttingen Panningen kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Panningen

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Panningen bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin altijd ongelijk zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Panningen gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. De basis van dit type schuttingen Panningen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen Panningen. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Panningen.

Tuin schermen Panningen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Panningen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Panningen.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Panningen is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Panningen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Panningen.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u de schuttingen die we leveren Panningen. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinafscheidingen Panningen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Panningen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Panningen nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Panningen

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lemelerveld
schutting Naaldwijk
schutting Ameide
schutting Houten
schutting Hattem
schutting Zierikzee
schutting Gameren
schutting Overloon
schutting Gorssel
schutting Zuid-Beijerland
schutting Lexmond
schutting Hengelo