Schutting Panningen

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Panningen? Prins schuttingen kan uw schutting op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. We kunnen meestal binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen zetten kunnen de houten schutting correct zetten. Iedere tuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Panningen

Een houten schutting vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. De palen van dit type schutting zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Panningen.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Panningen is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Panningen. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 85% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Panningen.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Panningen. Dat was nog nooit zo makkelijk! De navolgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Panningen.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton schutting van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Panningen

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan kiezen uit meerdere soorten tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Lierop
schutting Diessen
schutting Erp
schutting Appelscha
schutting IJsselstein
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting De Wijk
schutting Maarn
schutting Angerlo
schutting Lekkerkerk
schutting Hoogerheide
schutting Hoek van Holland