Schutting Panningen

Op zoek naar een moderne schutting Panningen? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting Panningen vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen bent u verzekerd van een goed eind resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de tuinafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Schutting Panningen

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. De palen van deze soort schutting Panningen zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinafscheiding, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Panningen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Panningen is nu erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al vlug een tuinafscheiding die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Mogelijk hebben we Panningen voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting Panningen bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Panningen

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Wageningen
schutting Overasselt
schutting Drogeham
schutting Nieuwkoop
schutting Esch
schutting Balk
schutting Opmeer
schutting Varsseveld
schutting Aduard
schutting Grou
schutting Nagele
schutting Hoogkarspel