Schutting Panningen

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Panningen? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Panningen. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Panningen

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Panningen correct monteren. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Panningen erg populair, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. De basis van dit type schuttingen Panningen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Panningen.

Tuin schermen Panningen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Panningen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Panningen: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Panningen die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Panningen.

Een tuinafscheiding kopen Panningen hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Panningen is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al gauw een tuinschutting Panningen die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Wellicht hebben wij Panningen eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Panningen zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen Panningen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Panningen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Panningen niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Panningen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Panningen

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kan kiezen uit verschillende type tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vorden
schutting Zevenaar
schutting ‘t Harde
schutting Nijnsel
schutting Deventer
schutting Westkapelle
schutting Kloosterzande
schutting Wijk en Aalburg
schutting Hengelo
schutting Delden
schutting Sambeek
schutting Budel