Schutting Biddinghuizen

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Biddinghuizen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe erfafscheiding. Het zetten van een schutting bij u in Biddinghuizen kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Hout beton Schutting Biddinghuizen

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type erfafscheiding. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. De palen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Biddinghuizen.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin in Biddinghuizen is nu erg handig. Zoek het op in Google en u treft al vlot een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben wij bij u in Biddinghuizen voorheen een erfafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen schuttingen of erfafscheiding bij u in Biddinghuizen zetten:

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Biddinghuizen

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk.

Poortdeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
U kan kiezen uit verscheidene modellen tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuinpoort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Lichtenvoorde
schutting Almere-Buiten
schutting Lochem
schutting Arnhem
schutting Zevenbergen
schutting Willemstad
schutting Breugel
schutting Heijen
schutting Hoogerheide
schutting Alverna
schutting Slagharen
schutting Oud-Heusden