Schutting Biddinghuizen

Op zoek naar een beton schutting Biddinghuizen? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Biddinghuizen. Het plaatsen van een schuttingen Biddinghuizen kan gewoonlijk binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Biddinghuizen

We werken enkel met bedreven personeel die niets anders doen dan het bouwen van schuttingen Biddinghuizen. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal ongelijk zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort schutting Biddinghuizen zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Biddinghuizen.

Tuin schermen Biddinghuizen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Biddinghuizen

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Biddinghuizen.

Een tuinafscheiding plaatsen Biddinghuizen hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Biddinghuizen is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte schutting Biddinghuizen zult tegenkomen voor uw woning in Biddinghuizen. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Misschien hebben we Biddinghuizen eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De volgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Biddinghuizen.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Biddinghuizen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Biddinghuizen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Biddinghuizen niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Biddinghuizen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Biddinghuizen

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
U kan kiezen uit verschillende type poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leeuwarden
schutting Delfzijl
schutting Breezand
schutting Groet
schutting Doornenburg
schutting Woudrichem
schutting Herpen
schutting Heythuysen
schutting Neede
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Udenhout
schutting Loppersum