Schutting Val-Meer

Rond aan het kijken voor een beton schutting Val-Meer? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Val-Meer. Het monteren van een schuttingen Val-Meer kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Val-Meer

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting Val-Meer, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans anders zijn. We bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Val-Meer vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de particulieren. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Val-Meer bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Val-Meer. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Val-Meer.

Tuinschermen Val-Meer

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Val-Meer

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Val-Meer.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Val-Meer is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Val-Meer zal tegenkomen voor uw woning in Val-Meer. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we Val-Meer eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Val-Meer. Het was nog nooit zo eenvoudig! Deze navolgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Val-Meer.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Val-Meer.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Val-Meer

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Val-Meer is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te bestellen.

Poort Val-Meer

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Groenlo
schutting Uithuizen
schutting Cothen
schutting Zandvoort
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Urk
schutting Roelofsarendsveen
schutting Terneuzen
schutting Valkenswaard
schutting Clinge
schutting Herten
schutting Jubbega