Schutting Nieuwstadt

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Nieuwstadt? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Nieuwstadt. Het monteren van een een schutting Nieuwstadt kan doorgaans binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuwstadt

We werken enkel met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Nieuwstadt. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin altijd afwijkend zijn. We bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Nieuwstadt erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor deze soort schutting. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Nieuwstadt zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Nieuwstadt.

Tuinschermen Nieuwstadt

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Nieuwstadt

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting plaatsen Nieuwstadt.

Een schutting kopen Nieuwstadt hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Nieuwstadt is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Nieuwstadt zal vinden voor uw woning in Nieuwstadt. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een adres Nieuwstadt.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende type schuttingen of schutting Nieuwstadt plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Nieuwstadt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Nieuwstadt

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor beton schutting Nieuwstadt. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur Nieuwstadt

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 2 meter breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwstadt
schutting Winschoten
schutting Hilversum
schutting Driemond
schutting Neede
schutting Delfzijl
schutting Stiphout
schutting IJsselmuiden
schutting Zetten
schutting Den Oever
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Kapelle