Schutting Venhuizen

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting in Venhuizen? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van erfafscheidingen. We kunnen meestal binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u zeker van een goed eind resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls verschillend zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Schutting Venhuizen

De houten schutting gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Venhuizen.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin in Venhuizen is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Venhuizen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Venhuizen.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting bij u in Venhuizen zetten:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Venhuizen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Brielle
schutting Zetten
schutting Deil
schutting Oldenzaal
schutting Spaubeek
schutting Dordrecht
schutting Hilversum
schutting ‘s Gravenmoer
schutting Heerde
schutting Ridderkerk
schutting IJmond
schutting Warffum