Schutting Venhuizen

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Venhuizen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Venhuizen. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Venhuizen

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Venhuizen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin vaak anders zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Venhuizen vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. De fundering van dit type schuttingen Venhuizen bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Venhuizen.

Tuin schermen Venhuizen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Venhuizen

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Venhuizen uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Venhuizen.

Een schutting plaatsen Venhuizen hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Venhuizen is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting Venhuizen zal vinden voor uw woning in Venhuizen. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Venhuizen? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Venhuizen.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Venhuizen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Venhuizen

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Venhuizen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Venhuizen

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oenkerk
schutting Ursem
schutting Standdaarbuiten
schutting Annen
schutting Oldemarkt
schutting Kloosterzande
schutting Wervershoof
schutting Oud-Vossemeer
schutting Zoetermeer
schutting Maasbree
schutting ‘t Veld
schutting Lisse