Schutting Winschoten

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting in Winschoten? Wij kunnen de schutting bezorgen of zetten de nieuwe schutting deskundig en snel voor u. We kunnen meestal binnen 2 weken een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Winschoten

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Winschoten.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Winschoten is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Winschoten. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres bij u in Winschoten? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Winschoten. Het was nog nooit zo simpel! De volgende fraaie erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Winschoten.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Beton schutting Winschoten

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit verscheidene soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten tuinpoort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Posterholt
schutting Hoorn
schutting Uden
schutting Egmond aan Zee
schutting Amersfoort
schutting Horst
schutting Thorn
schutting Driemond
schutting Langenboom
schutting Drogeham
schutting Tolkamer
schutting Aalsmeer