Schutting Winschoten

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Winschoten? Prins schuttingen kan uw schutting Winschoten leveren of installeren uw nieuwe schuttingen Winschoten vakbekwaam en vlot voor u. Het plaatsen van een schuttingen Winschoten kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Winschoten

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Winschoten foutloos plaatsen. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

De houten schutting Winschoten gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de klanten. De basis van dit type tuinafscheidingen Winschoten bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Winschoten.

Tuinschermen Winschoten

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Winschoten

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Winschoten: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Winschoten.

Een schutting kopen Winschoten hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Winschoten is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al snel een tuinschutting Winschoten die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een tuin Winschoten.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! De onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Winschoten.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Winschoten van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Winschoten

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Winschoten is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Winschoten

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rhoon
schutting Meijel
schutting Krabbendijke
schutting Tubbergen
schutting Doesburg
schutting Elst
schutting Grootebroek
schutting Ulft
schutting Hoorn
schutting Haalderen
schutting Dirksland
schutting Diessen