Schutting Winschoten

Op zoek naar een luxe schutting Winschoten? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting Winschoten. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Winschoten

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Winschoten, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Winschoten gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De palen van deze soort schutting Winschoten zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Winschoten.

Tuin schermen Winschoten

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Winschoten

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Winschoten: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Winschoten die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Winschoten.

Een tuinafscheiding plaatsen Winschoten hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Winschoten is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al gauw een tuinschutting Winschoten die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Winschoten? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Schutting kopen Winschoten. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Winschoten bouwen:

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Winschoten gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Winschoten

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Winschoten niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Winschoten heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Winschoten

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kan een keuze maken uit verscheidene type tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Schoorl
schutting Sleeuwijk
schutting Kudelstaart
schutting Arkel
schutting Leerdam
schutting Middenmeer
schutting Hoek van Holland
schutting Berlikum
schutting Soest
schutting Almere-Stad
schutting Biezelinge
schutting Kapelle