Schutting Beuningen

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting Beuningen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Beuningen. Het monteren van een schuttingen Beuningen kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beuningen

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Beuningen perfect plaatsen. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak anders zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

De houten schutting Beuningen vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de consumenten. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Beuningen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Beuningen.

Tuinschermen Beuningen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Beuningen

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Beuningen: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Beuningen die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Beuningen.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Beuningen is nu erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting Beuningen zal aantreffen voor uw woning in Beuningen. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Beuningen.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Beuningen bouwen:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Tuinafscheidingen Beuningen van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Beuningen

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor betonschuttingen Beuningen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Beuningen

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Schoonhoven
schutting Angerlo
schutting Oost-Souburg
schutting Zelhem
schutting Mijnsheerenland
schutting Kerkrade
schutting Elspeet
schutting Baexem
schutting Ottersum
schutting Waalwijk
schutting Oostrum
schutting Spakenburg