Schutting Beuningen

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting in Beuningen? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schutting is circa 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Beuningen

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De palen van dit type schutting zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model erfafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Beuningen.

Een schutting plaatsen in Beuningen hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Beuningen is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al snel een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een adres bij u in Beuningen.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Beuningen. Het was nog nooit zo eenvoudig! De volgende moderne erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Beuningen.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Beuningen

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kunt kiezen uit meerdere modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Andel
schutting Wagenberg
schutting Nistelrode
schutting Heesch
schutting Alverna
schutting Haaksbergen
schutting Afferden
schutting Lopik
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Eindhoven
schutting Poortugaal
schutting ‘t Veld