Schutting Almere-Buiten

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Almere-Buiten? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of zetten uw nieuwe schutting bekwaam en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 1 week een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Almere-Buiten

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor schuttingen. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Almere-Buiten.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Almere-Buiten is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Almere-Buiten. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Almere-Buiten.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of schutting bij u in Almere-Buiten zetten:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Almere-Buiten

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Tuindeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Heerjansdam
schutting Zwammerdam
schutting Westerhoven
schutting Ter Apel
schutting Riethoven
schutting Oost-Souburg
schutting Brummen
schutting Vlodrop
schutting Handel
schutting Sleen
schutting Heijen
schutting Kapelle