Schutting Nijeveen

Op zoek naar een moderne schutting Nijeveen? Prins schuttingen kan de schuttingen Nijeveen bezorgen of zetten de nieuwe schuttingen Nijeveen deskundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nijeveen

Onze ervaren bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Nijeveen perfect plaatsen. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Nijeveen erg gewild, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor deze categorie schutting. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Nijeveen zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Nijeveen. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Nijeveen.

Tuin schermen Nijeveen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Nijeveen

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Nijeveen: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Nijeveen die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Nijeveen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Nijeveen is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Nijeveen. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Mogelijk hebben wij Nijeveen eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Nijeveen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Nijeveen.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schuttingen Nijeveen van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Nijeveen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Nijeveen nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Nijeveen

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Buitenpost
schutting Odijk
schutting Epe
schutting Helmond Brandevoort
schutting Lent
schutting Oss
schutting Noordwijk
schutting Maassluis
schutting Cadier en Keer
schutting Sneek
schutting Aduard
schutting Milheeze