Schutting Nijeveen

Op het web aan het zoeken voor een hout beton schutting in Nijeveen? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het monteren van de erfafscheiding is ca. 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers welke niks anders verrichten dan het bouwen van erfafscheidingen. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Nijeveen

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Nijeveen.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin in Nijeveen is nu erg handig. Zoek het op in Google en u vind al snel een erfafscheiding die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van de erfafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we bij u in Nijeveen eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die wij zetten in Nijeveen. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout en luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Nijeveen

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 220cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Emmer-Compascuum
schutting Huijbergen
schutting Ootmarsum
schutting Den Bosch
schutting Langenboom
schutting Uddel
schutting Oudewater
schutting Axel
schutting ‘t Harde
schutting Leuth
schutting Denekamp
schutting Oldemarkt