Schutting Albergen

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Albergen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne erfafscheiding. We kunnen doorgaans binnen 1 week een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Albergen

Een houten schutting vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de consumenten. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Albergen.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Albergen is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een schutting die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen snappen dat een erfafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Albergen? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen Albergen. Dat was nog nooit zo simpel! Deze volgende moderne erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Albergen.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Albergen

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kunt een keuze maken uit meerdere type tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 210cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Arkel
schutting Nunspeet
schutting Deil
schutting Linschoten
schutting Helmond
schutting Rhenen
schutting Vijfhuizen
schutting Dieren
schutting Rijssen
schutting Boekel
schutting Baarle-Hertog
schutting Dronten