Schutting Albergen

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Albergen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Albergen. Het zetten van een een schutting Albergen kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Albergen

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Albergen correct zetten. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen Albergen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een beton paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Albergen.

Tuin schermen Albergen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Albergen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Albergen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Albergen is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting Albergen zult vinden voor uw woning in Albergen. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze klanten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Zoekt u een referentie tuin Albergen? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Albergen. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Albergen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Albergen

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Albergen niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Albergen

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Doorn
schutting Moerkapelle
schutting Standdaarbuiten
schutting Beuningen
schutting Sittard
schutting Meerkerk
schutting Rijsoord
schutting Ameide
schutting Schipluiden
schutting Zaamslag
schutting Vogelenzang
schutting Gronsveld