Schutting Overwinden

Op zoek naar een hout beton schutting Overwinden? Prins schuttingen kan de schutting Overwinden bezorgen of plaatsen de nieuwe schuttingen Overwinden deskundig en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Overwinden

We werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers welke niks anders verrichten dan het plaatsen van schuttingen Overwinden. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Overwinden erg populair, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De palen van dit type schutting Overwinden zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Overwinden.

Tuinschermen Overwinden

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Overwinden

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Overwinden: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Overwinden.

Een schutting plaatsen Overwinden hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Overwinden is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al snel een schutting Overwinden die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Overwinden? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Overwinden plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Overwinden gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Overwinden

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Overwinden is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Overwinden heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Overwinden

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
U kan kiezen uit verscheidene modellen poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heijen
schutting Beneden-Leeuwen
schutting Wemeldinge
schutting Boekelo
schutting Varsseveld
schutting Bunschoten
schutting Wierden
schutting Standdaarbuiten
schutting Mijnsheerenland
schutting Andelst
schutting Giessenburg
schutting Koudekerke