Schutting Vollezele

Rond aan het kijken voor een beton schutting Vollezele? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Vollezele. Het bouwen van een schuttingen Vollezele kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vollezele

Onze geroutineerde bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Vollezele correct plaatsen. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls ongelijk zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Vollezele erg populair, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor deze categorie schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Vollezele.

Tuin schermen Vollezele

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Vollezele

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Vollezele uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Vollezele die jaren lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Vollezele.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Vollezele is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Vollezele zult tegenkomen voor uw woning in Vollezele. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een adres Vollezele.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Vollezele. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Vollezele van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Vollezele

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor betonschuttingen Vollezele. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren.

Poort Vollezele

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan een keuze maken uit diverse modellen tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Eersel
schutting Oisterwijk
schutting Gieten
schutting Udenhout
schutting Rijssen
schutting Doesburg
schutting Apeldoorn
schutting Luyksgestel
schutting Woudenberg
schutting Broek in Waterland
schutting Odiliapeel
schutting Heythuysen