Schutting Leiden

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Leiden? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne erfafscheiding. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het monteren van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een goed resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Leiden

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton erfafscheiding. De palen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding kopen Leiden.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin in Leiden is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting zult aantreffen bij u in Leiden. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Leiden? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Leiden. Dat was nog nooit zo makkelijk! De onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Leiden.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Leiden

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Vollenhove
schutting Hulsberg
schutting Driemond
schutting Ammerzoden
schutting Middelharnis
schutting Mill
schutting Bennekom
schutting Baarn
schutting Leens
schutting Koudekerke
schutting Harmelen
schutting Scherpenisse