Schutting Leiden

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Leiden? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Leiden. Het monteren van een schuttingen Leiden kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leiden

Onze bedreven bouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Leiden perfect monteren. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Leiden erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor deze soort tuinafscheiding. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Leiden bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Leiden.

Tuin schermen Leiden

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Leiden

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Leiden: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Leiden.

Een tuinafscheiding kopen Leiden hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Leiden is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Leiden zult vinden voor uw woning in Leiden. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Leiden? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we plaatsen Leiden. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Leiden gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Leiden

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Leiden is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Leiden heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Leiden

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Broek op Langedijk
schutting Berkel-Enschot
schutting Barendrecht
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Spaubeek
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Berkel-Enschot
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Zwanenburg
schutting Bolsward
schutting Deest
schutting IJmond