Schutting Streefkerk

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in Streefkerk? Wij kunnen de schutting bezorgen of zetten uw nieuwe schutting vakkundig en vlug voor u. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Streefkerk kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen bouwen kunnen de betonschutting perfect monteren. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Streefkerk

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor erfafscheidingen. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Wij kunnen vier andere houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Streefkerk.

Een schutting kopen in Streefkerk hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Streefkerk is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Streefkerk. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de erfafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Wellicht hebben wij bij u in Streefkerk eerder een erfafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen Streefkerk. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of schutting bij u in Streefkerk bouwen:

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Streefkerk

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Heenvliet
schutting Raalte
schutting Rijsbergen
schutting Denekamp
schutting Bennekom
schutting Nuland
schutting ‘t Veld
schutting Leimuiden
schutting Son
schutting Almere-Stad
schutting Weert
schutting Moerkapelle