Schutting Streefkerk

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting Streefkerk? Wij zijn de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Streefkerk. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Streefkerk

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Streefkerk perfect zetten. Iedere tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De palen van deze soort tuinafscheiding Streefkerk zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Streefkerk.

Tuinschermen Streefkerk

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Streefkerk

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Streefkerk: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Streefkerk.

Een schutting plaatsen Streefkerk hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Streefkerk is nu erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting Streefkerk zal vinden voor uw woning in Streefkerk. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Wellicht hebben we Streefkerk voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u alle schuttingen die we leveren Streefkerk. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Streefkerk gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Streefkerk

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Streefkerk is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Streefkerk

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Utrecht
schutting Annen
schutting Waardenburg
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Ottersum
schutting Dirksland
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Schipluiden
schutting Oisterwijk
schutting Nuland
schutting Oirschot