Schutting Hoek van Holland

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een hout beton schutting Hoek van Holland? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Hoek van Holland. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoek van Holland

Wij werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers welke niks anders verrichten dan het plaatsen van schuttingen Hoek van Holland. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Hoek van Holland erg populair, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting Hoek van Holland zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Hoek van Holland.

Tuin schermen Hoek van Holland

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Hoek van Holland

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Hoek van Holland.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Hoek van Holland is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlug een tuinschutting Hoek van Holland die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Misschien hebben wij Hoek van Holland eerder een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle schuttingen die wij zetten Hoek van Holland. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Hoek van Holland gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Hoek van Holland

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Hoek van Holland is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Hoek van Holland

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt een keuze maken uit diverse modellen tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hillegom
schutting Heerde
schutting Norg
schutting Bovensmilde
schutting Groenlo
schutting Leimuiden
schutting Nibbixwoud
schutting Volkel
schutting Didam
schutting Eefde
schutting Willemstad
schutting Almelo