Schutting Hoek van Holland

Op zoek naar een beton schutting Hoek van Holland? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Hoek van Holland. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoek van Holland

We werken alleen met ervaren schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Hoek van Holland. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Hoek van Holland vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Hoek van Holland.

Tuin schermen Hoek van Holland

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Hoek van Holland

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Hoek van Holland die jaren lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Hoek van Holland.

Een tuinafscheiding plaatsen Hoek van Holland hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Hoek van Holland is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting Hoek van Holland zult vinden voor uw woning in Hoek van Holland. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin Hoek van Holland.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Hoek van Holland. Dat was nog nooit zo makkelijk! De navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Hoek van Holland.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Hoek van Holland gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Hoek van Holland

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor betonschuttingen Hoek van Holland. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Hoek van Holland

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 250cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Cothen
schutting Nieuwegein
schutting Baexem
schutting Klundert
schutting Ammerzoden
schutting Boskoop
schutting Driel
schutting Haelen
schutting Hardegarijp
schutting Oosterland
schutting Sas van Gent
schutting De Lutte