Schutting Hoek-van-Holland

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Hoek-van-Holland? Wij kunnen de schutting bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting vakkundig en snel voor u. We kunnen normaliter binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin vaak anders zijn. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Hout beton Schutting Hoek-van-Holland

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor dit type schutting. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Hoek-van-Holland.

Een schutting kopen in Hoek-van-Holland hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Hoek-van-Holland is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Hoek-van-Holland. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we bij u in Hoek-van-Holland eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Hier vind u alle schuttingen die we zetten in Hoek-van-Holland. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Hoek-van-Holland

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor bouwmaterialen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren.

Poort

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
U kunt kiezen uit diverse modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten tuinpoort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Muiderberg
schutting Dreumel
schutting Haaksbergen
schutting Barneveld
schutting Enter
schutting Veenendaal
schutting Zuidlaren
schutting Aardenburg
schutting Thorn
schutting Amersfoort
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Oudehaske