Schutting Zuidbroek

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Zuidbroek? Wij kunnen de schutting leveren of monteren de nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. Het zetten van een schutting bij u in Zuidbroek kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders doen dan erfafscheidingen monteren kunnen de luxe schutting correct zetten. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Hout beton Schutting Zuidbroek

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van dit type schutting zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom buitengewoon bestemd voor schuttingen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Zuidbroek.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Zuidbroek is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Zuidbroek. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Zoekt u een referentie adres bij u in Zuidbroek? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande fraaie erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Zuidbroek.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Zuidbroek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Oudewater
schutting Berlicum
schutting Ravenstein
schutting Kortenhoef
schutting Ter Apel
schutting Posterholt
schutting Angeren
schutting Oudewater
schutting Wijk en Aalburg
schutting Heesch
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Brakel