Schutting Zuidbroek

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Zuidbroek? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Zuidbroek. Het zetten van een een schutting Zuidbroek kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zuidbroek

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Zuidbroek, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Zuidbroek erg populair, hedendaags zoeken minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De fundering van dit type tuinafscheidingen Zuidbroek bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een beton paal rot niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Zuidbroek.

Tuin schermen Zuidbroek

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Zuidbroek

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Zuidbroek.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Zuidbroek is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Zuidbroek zult vinden voor uw woning in Zuidbroek. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Mogelijk hebben wij Zuidbroek voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Zuidbroek. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de tuinafscheidingen die we zetten Zuidbroek. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Zuidbroek van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Zuidbroek

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Zuidbroek is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur Zuidbroek

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Reeuwijk
schutting Leimuiden
schutting Gameren
schutting Oudehaske
schutting Kruiningen
schutting IJburg
schutting Utrecht
schutting Arcen
schutting Vlagtwedde
schutting Angerlo
schutting Broek op Langedijk
schutting Borger