Schutting Diepenheim

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Diepenheim? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van schuttingen. Het zetten van een schutting bij u in Diepenheim kan gewoonlijk binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin vaak ongelijk zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Diepenheim

De houten schutting gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton erfafscheiding. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Diepenheim.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Diepenheim is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Diepenheim. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een tuin bij u in Diepenheim.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! De onderstaande moderne erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Diepenheim.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Diepenheim

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kunt kiezen uit diverse type tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Sint Annaparochie
schutting Nieuwstadt
schutting Willemstad
schutting Norg
schutting Twello
schutting Gennep
schutting Gorredijk
schutting Naarden
schutting Ospel
schutting Gameren
schutting Brakel
schutting Broek in Waterland