Schutting Epe

Op het web aan het zoeken voor een beton schutting Epe? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Epe. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Epe

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Epe bent u zeker van een degelijk eind resultaat met uitstekende garanties. Elke tuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Epe gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De palen van deze soort tuinafscheiding Epe zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Epe.

Tuin schermen Epe

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Epe

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Epe.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Epe is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Epe zult vinden voor uw woning in Epe. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Zoekt u een referentie adres Epe? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Hier vind u alle schuttingen die wij leveren Epe. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Epe van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Epe

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Epe is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Poort Epe

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Renkum
schutting Haaften
schutting Raalte
schutting Ter Heijde
schutting Eibergen
schutting Lent
schutting Doorn
schutting Breugel
schutting Zegge
schutting Aalburg
schutting Maasdam
schutting Angerlo