Schutting Epe

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting in Epe? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting. We kunnen doorgaans binnen 1 week een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u zeker van een goed eind resultaat met uitstekende garanties. Het is relevant dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Epe

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model erfafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Epe.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Epe is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte erfafscheiding zal aantreffen bij u in Epe. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Wellicht hebben we bij u in Epe voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! De volgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Epe.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Epe

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Dussen
schutting Spijkenisse
schutting Heijen
schutting Bovenkarspel
schutting Heeze
schutting De Zilk
schutting Berlikum
schutting Kwintsheul
schutting Alverna
schutting Ridderkerk
schutting Nieuwkuijk
schutting Jubbega