Schutting Milheeze

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting in Milheeze? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting. Het monteren van een schutting bij u in Milheeze kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan erfafscheidingen monteren kunnen de erfafscheiding correct monteren. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Schutting Milheeze

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Erfafscheiding kopen Milheeze.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin in Milheeze is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte erfafscheiding zal vinden bij u in Milheeze. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Mogelijk hebben we bij u in Milheeze eerder een erfafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Erfafscheiding kopen Milheeze. Dat was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of schutting bij u in Milheeze zetten:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Milheeze

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!

Poort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
U kunt een keuze maken uit verscheidene soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Steenbergen
schutting Gennep
schutting Heijen
schutting Ravenstein
schutting Kockengen
schutting Asten
schutting Petten
schutting Vijfhuizen
schutting Renkum
schutting Blerick
schutting Lent
schutting Nagele