Schutting Milheeze

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting Milheeze? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Milheeze. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Milheeze

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Milheeze bent u verzekerd van een goed resultaat met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin meestal verschillend zijn. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de monteurs.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de klanten. De basis van dit type tuinafscheidingen Milheeze bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Milheeze.

Tuin schermen Milheeze

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Milheeze

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Milheeze uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Milheeze: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Milheeze die jaren lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Milheeze.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Milheeze is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een tuinschutting Milheeze die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Milheeze.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Milheeze plaatsen:

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton Schutting Milheeze gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Milheeze

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Milheeze. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Milheeze

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit meerdere type poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bergen op Zoom
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Hoven
schutting Boekel
schutting Vlissingen
schutting Lobith
schutting Haarlem
schutting Borne
schutting Venray
schutting Ede
schutting Haaren
schutting Nuth