Schutting Dronten

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Dronten? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton erfafscheiding. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Dronten kan gewoonlijk binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan erfafscheidingen zetten kunnen de luxe erfafscheiding perfect monteren. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Dronten

De houten schutting gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Bangkirai hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Dronten.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Dronten is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al snel een schutting die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres bij u in Dronten? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of erfafscheiding bij u in Dronten bouwen:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Dronten

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Haaksbergen
schutting Kesteren
schutting IJzendijke
schutting Laren
schutting Goes
schutting Jubbega
schutting Schinnen
schutting Diepenveen
schutting Nieuwendijk
schutting Riel
schutting Hoorn
schutting Ulft