Schutting Dronten

Op zoek naar een moderne schutting Dronten? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Dronten. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dronten

Wij werken alleen met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen Dronten. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd verschillend zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor uiterst geschikt voor schuttingen Dronten. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Dronten.

Tuin schermen Dronten

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Dronten

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Dronten uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Dronten.

Een schutting plaatsen Dronten hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Dronten is nu erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Dronten. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Dronten.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Dronten plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Dronten van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Dronten

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Dronten is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Dronten heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Dronten

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 250cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kapelle
schutting Vaals
schutting Overdinkel
schutting Berg
schutting Lieshout
schutting Borne
schutting Loosdrecht
schutting Amsterdam
schutting Gorredijk
schutting Ossendrecht
schutting Cadier en Keer
schutting Leusden