Schutting Dronten

Rond aan het kijken voor een beton schutting Dronten? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe tuinschutting Dronten. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dronten

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Dronten bent u zeker van een goed resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin vaak anders zijn. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Dronten vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type tuinafscheiding Dronten zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Dronten. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Dronten.

Tuin schermen Dronten

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Dronten

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Dronten: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting kopen Dronten.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Dronten is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte schutting Dronten zal aantreffen voor uw woning in Dronten. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij Dronten voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Dronten bouwen:

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Dronten.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Dronten

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Dronten niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Dronten

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ommen
schutting Schimmert
schutting Assendelft
schutting Valkenburg
schutting Heusden
schutting Oude Pekela
schutting Ulvenhout
schutting Petten
schutting Oss
schutting Maassluis
schutting Niekerk
schutting Amersfoort