Schutting Chaam

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting in Chaam? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne erfafscheiding. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ca. 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Chaam

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de klanten. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Erfafscheiding kopen Chaam.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw huis in Chaam is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Chaam. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Wellicht hebben we bij u in Chaam voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Chaam. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we zetten in Chaam. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Chaam

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting ‘t Veld
schutting Tweede Exloërmond
schutting Tilburg
schutting Udenhout
schutting Oss
schutting Maastricht
schutting Gaanderen
schutting Hellendoorn
schutting Kruiningen
schutting Harlingen
schutting Apeldoorn
schutting De Bilt