Schutting Broechem

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting Broechem? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Broechem. We kunnen normaliter binnen 2 weken een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van tuinafscheidingen bent u zeker van een correct eind resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak ongelijk zijn. We zetten uw tuinafscheiding zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinafscheiding.

Schutting Broechem

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De fundering van deze soort schuttingen Broechem bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Broechem.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Broechem is nu erg handig. Zoek het op in Google en u vind al gauw een tuinafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Op zoek naar een referentie tuin Broechem? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die wij zetten Broechem. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton Schutting van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Broechem

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Tolkamer
schutting Vollenhove
schutting Aalsmeer
schutting De Lier
schutting Steenwijkerwold
schutting Lochem
schutting Laren
schutting Harskamp
schutting Egmond aan Zee
schutting Hoofddorp
schutting Almere-Stad
schutting Harmelen