Schutting Broechem

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Broechem? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Broechem. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Broechem

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schutting Broechem, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Broechem erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor deze soort schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de bezoekers. De palen van dit type tuinafscheiding Broechem zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Broechem. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Broechem.

Tuinschermen Broechem

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Broechem

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Broechem die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Broechem.

Een schutting plaatsen Broechem hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Broechem is nu erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Broechem. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Broechem? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Broechem.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Broechem gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Broechem

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Broechem is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Broechem

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Odoorn
schutting Rhoon
schutting Venray
schutting Lopik
schutting Odijk
schutting Mijdrecht
schutting Schagen
schutting Eerbeek
schutting Alkmaar
schutting Ten Boer
schutting Geervliet
schutting Wehl