Schutting Kalmthout

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Kalmthout? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinschutting Kalmthout. Het plaatsen van een een schutting Kalmthout kan doorgaans binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kalmthout

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Kalmthout correct plaatsen. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type schutting Kalmthout zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Kalmthout.

Tuinschermen Kalmthout

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Kalmthout

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Kalmthout uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Kalmthout: Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Kalmthout die lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen Kalmthout.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Kalmthout is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting Kalmthout zult tegenkomen voor uw woning in Kalmthout. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben wij Kalmthout eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die we zetten Kalmthout. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Kalmthout van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Kalmthout

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Kalmthout. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Poort Kalmthout

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan kiezen uit diverse soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 210cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ruinen
schutting Hallum
schutting Prinsenbeek
schutting Marum
schutting Grootegast
schutting Linne
schutting Winsum
schutting Hasselt
schutting Dieteren
schutting Ulvenhout
schutting Eerbeek
schutting Warnsveld