Schutting Kalmthout

Op zoek naar een luxe schutting Kalmthout? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Kalmthout. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kalmthout

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen Kalmthout, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin altijd verschillend zijn. Wij bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Kalmthout erg gewild, hedendaags kiezen minder consumenten voor deze soort schutting. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de consumenten. De basis van dit type schuttingen Kalmthout bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor schuttingen Kalmthout. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Kalmthout.

Tuin schermen Kalmthout

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Kalmthout

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Kalmthout die lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Kalmthout.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Kalmthout is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting Kalmthout zult tegenkomen voor uw woning in Kalmthout. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Kalmthout.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Kalmthout plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Kalmthout.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Kalmthout

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Kalmthout is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Kalmthout

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kamperland
schutting Purmerend
schutting Milheeze
schutting Doorwerth
schutting Waalre
schutting Middelstum
schutting Scherpenzeel
schutting Oosterhesselen
schutting Maurik
schutting Dodewaard
schutting Dieteren
schutting Ulrum