Schutting Kwintsheul

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Kwintsheul? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de erfafscheiding is circa 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Kwintsheul

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. De palen van dit type schutting zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom bijzonder geschikt voor erfafscheidingen. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Kwintsheul.

Een schutting kopen in Kwintsheul hoeft nu niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Kwintsheul is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben we bij u in Kwintsheul eerder een erfafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting bij u in Kwintsheul bouwen:

Schutting soorten

Erfafscheiding van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Kwintsheul

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
U kunt kiezen uit diverse type tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuindeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Breezand
schutting Hoek van Holland
schutting Varsseveld
schutting Zoetermeer
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Kerkrade
schutting Koudekerke
schutting Heerde
schutting Hillegom
schutting Mierlo
schutting Terneuzen
schutting Hengelo