Schutting Kwintsheul

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Kwintsheul? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Kwintsheul. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kwintsheul

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Kwintsheul bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met uitstekende garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de monteurs.

De houten schutting Kwintsheul gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Kwintsheul. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Kwintsheul.

Tuin schermen Kwintsheul

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Kwintsheul

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Kwintsheul: Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Kwintsheul.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Kwintsheul is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al snel een tuinschutting Kwintsheul die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Zoekt u een referentie tuin Kwintsheul? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Kwintsheul. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! De onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Kwintsheul.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Kwintsheul van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Kwintsheul

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Kwintsheul niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Kwintsheul

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Middenmeer
schutting Olst
schutting Nieuwerkerk
schutting ‘t Harde
schutting Spakenburg
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Borgharen
schutting Lemmer
schutting Apeldoorn
schutting Steenwijk
schutting Dronten
schutting Schijndel