Schutting Kwintsheul

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting Kwintsheul? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Kwintsheul. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kwintsheul

Wij werken enkel met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Kwintsheul. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin meestal afwijkend zijn. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Kwintsheul gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. De palen van dit type schutting Kwintsheul zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor zeer geschikt voor schuttingen Kwintsheul. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Kwintsheul.

Tuinschermen Kwintsheul

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Kwintsheul

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Kwintsheul.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Kwintsheul is hedendaags erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Kwintsheul. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Mogelijk hebben wij Kwintsheul voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Kwintsheul bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton tuinschutting Kwintsheul van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Kwintsheul

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Kwintsheul is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Kwintsheul heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Kwintsheul

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Winterswijk
schutting Sint Annaparochie
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Coevorden
schutting Wehl
schutting Gaanderen
schutting Hardegarijp
schutting Bergambacht
schutting Meerssen
schutting Stiphout
schutting Surhuisterveen
schutting Helvoirt