Schutting Wommelgem

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting Wommelgem? Prins schuttingen kan uw schuttingen Wommelgem op locatie brengen of installeren de nieuwe schuttingen Wommelgem bekwaam en vlot voor u. Het plaatsen van een een schutting Wommelgem kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wommelgem

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Wommelgem, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Wommelgem vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. De basis van deze soort schuttingen Wommelgem bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom hoogst geschikt voor schuttingen Wommelgem. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Wommelgem.

Tuinschermen Wommelgem

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Wommelgem

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Wommelgem uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Wommelgem: Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting kopen Wommelgem.

Een schutting kopen Wommelgem hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Wommelgem is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Wommelgem. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de consumenten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Of vraag ons om een referentie adres Wommelgem.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Wommelgem plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinafscheidingen Wommelgem van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Wommelgem

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Wommelgem is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Wommelgem

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wijk bij Duurstede
schutting Pannerden
schutting Duiven
schutting Joure
schutting Sint Anthonis
schutting Zuid-Beijerland
schutting Beemster
schutting Stramproy
schutting Groet
schutting Marum
schutting Goedereede
schutting Nieuwerkerk