Schutting Wijer

Op zoek naar een luxe schutting Wijer? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Wijer. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wijer

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schutting Wijer, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Wijer vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de bezoekers. De fundering van dit type schuttingen Wijer bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Wijer.

Tuinschermen Wijer

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Wijer

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Wijer.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Wijer is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste tuinafscheiding Wijer zal tegenkomen voor uw woning in Wijer. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres Wijer? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting Wijer zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Schuttingen Wijer gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Wijer

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Wijer is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Wijer heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Wijer

Een poort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kan een keuze maken uit verscheidene soorten tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Enkhuizen
schutting Heesch
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Zwartewaal
schutting Breda
schutting Sittard
schutting Arkel
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Meerlo
schutting Gilze
schutting Maasdam
schutting Oss