Schutting Wijer

Rond aan het kijken voor een beton schutting Wijer? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting Wijer. Het plaatsen van een een schutting Wijer kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wijer

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Wijer correct monteren. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

De houten schutting Wijer gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort tuinafscheidingen Wijer bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door bijzonder bestemd voor tuinafscheidingen Wijer. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Wijer.

Tuin schermen Wijer

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Wijer

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Wijer uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Wijer.

Een tuinafscheiding kopen Wijer hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Wijer is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een tuinschutting Wijer die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Wijer? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Wijer. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Wijer plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Wijer.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Wijer

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Wijer. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Wijer

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit meerdere modellen poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wierden
schutting Nijnsel
schutting Breedeweg
schutting Hellevoetsluis
schutting Avenhorn
schutting Best
schutting Diessen
schutting Julianadorp
schutting Oudewater
schutting Maasland
schutting Steenwijk
schutting Stramproy