Schutting Oostrum

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een luxe schutting Oostrum? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het zetten van uw schutting Oostrum. Het monteren van een een schutting Oostrum kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oostrum

We werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Oostrum. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin vaak anders zijn. Wij bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Oostrum erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor dit type schutting. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Oostrum.

Tuinschermen Oostrum

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Oostrum

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Oostrum: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Oostrum die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Oostrum.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Oostrum is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Oostrum. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Oostrum? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Oostrum. Dat was nog nooit zo simpel! Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen Oostrum. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Oostrum van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Oostrum

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Oostrum niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur Oostrum

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vlagtwedde
schutting Werkendam
schutting Aalsmeer
schutting Vaals
schutting Ursem
schutting Culemborg
schutting Ammerzoden
schutting Nieuwkuijk
schutting Zundert
schutting Bleskensgraaf
schutting Hoogkarspel
schutting Volkel