Schutting Oostrum

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Oostrum? Prins schuttingen kan de schutting leveren of zetten de nieuwe schutting vakbekwaam en snel voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schutting is plusminus 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders doen dan erfafscheidingen bouwen kunnen de schutting foutloos plaatsen. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Oostrum

De houten schutting gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding kopen Oostrum.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Oostrum is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting zal tegenkomen bij u in Oostrum. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het zien van de erfafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of vraag ons om een tuin bij u in Oostrum.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Oostrum. Het was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende type tuinschutting of erfafscheiding bij u in Oostrum zetten:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Oostrum

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk.

Poort

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Maasbracht
schutting Breedeweg
schutting Abcoude
schutting Swalmen
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Zetten
schutting Sint Odiliënberg
schutting Asten
schutting Arnemuiden
schutting Woudenberg
schutting Herpen
schutting Alphen