Schutting Tweede-Exloërmond

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Tweede-Exloërmond? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting deskundig en vlug voor u. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Tweede-Exloërmond kan meestal binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niets anders doen dan schuttingen zetten kunnen de houten schutting foutloos monteren. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Tweede-Exloërmond

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. De palen van deze soort schutting zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Tweede-Exloërmond.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Tweede-Exloërmond is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Tweede-Exloërmond. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Tweede-Exloërmond? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Deze volgende moderne erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Tweede-Exloërmond.

Erfafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Tweede-Exloërmond

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Poortdeur

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kunt kiezen uit meerdere type poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Bergschenhoek
schutting Schipluiden
schutting Baarn
schutting Oude Wetering
schutting Nederweert
schutting Harderwijk
schutting Helmond
schutting Maurik
schutting Tricht
schutting Menaldum
schutting Baarle-Nassau
schutting Wierden