Schutting Tweede Exloërmond

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Tweede Exloërmond? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Tweede Exloërmond. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tweede Exloërmond

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Tweede Exloërmond bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met juiste garanties. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Tweede Exloërmond erg populair, hedendaags kiezen minder mensen voor dit type schutting. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Tweede Exloërmond.

Tuin schermen Tweede Exloërmond

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Tweede Exloërmond

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Tweede Exloërmond.

Een tuinafscheiding plaatsen Tweede Exloërmond hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Tweede Exloërmond is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al snel een schutting Tweede Exloërmond die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Tweede Exloërmond.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de schuttingen die wij leveren Tweede Exloërmond. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Tweede Exloërmond van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Tweede Exloërmond

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de beton schutting Tweede Exloërmond is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Tweede Exloërmond heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Tweede Exloërmond

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Baarlo
schutting Hardegarijp
schutting Veen
schutting Den Bosch
schutting Egmond aan Zee
schutting Woerden
schutting Enter
schutting Overloon
schutting Hoogwoud
schutting Alblasserdam
schutting Waspik
schutting Almere