Schutting Tweede Exloërmond

Rond aan het kijken voor een beton schutting Tweede Exloërmond? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Tweede Exloërmond. Het bouwen van een een schutting Tweede Exloërmond kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tweede Exloërmond

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Tweede Exloërmond bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met juiste garanties. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd ongelijk zijn. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Tweede Exloërmond zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor schuttingen Tweede Exloërmond. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Tweede Exloërmond.

Tuin schermen Tweede Exloërmond

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Tweede Exloërmond

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Tweede Exloërmond uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Tweede Exloërmond.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Tweede Exloërmond is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Tweede Exloërmond die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we Tweede Exloërmond voorheen een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Tweede Exloërmond. Het was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Tweede Exloërmond bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Tweede Exloërmond gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Tweede Exloërmond

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Tweede Exloërmond niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Tweede Exloërmond

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Eerbeek
schutting Herten
schutting Weesp
schutting Rijswijk
schutting Vlagtwedde
schutting Beekbergen
schutting Linne
schutting Boekelo
schutting Schipluiden
schutting Nederhorst
schutting Boskoop
schutting Nijverdal