Schutting Strijtem

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Strijtem? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Strijtem. Het monteren van een schuttingen Strijtem kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Strijtem

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Strijtem bent u zeker van een goed eind resultaat met goede garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Strijtem vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Strijtem bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Strijtem.

Tuin schermen Strijtem

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Strijtem

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Strijtem die zeer lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Strijtem.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Strijtem is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Strijtem. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Strijtem? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Strijtem.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Strijtem gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Strijtem

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een beton schutting Strijtem is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur Strijtem

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zuidbroek
schutting Oostvoorne
schutting Nieuwegein
schutting Elim
schutting Velden
schutting Heinenoord
schutting Sint Jansteen
schutting Gieten
schutting Renkum
schutting Loosdrecht
schutting Hank
schutting Heerjansdam