Schutting Strijtem

Op zoek naar een nieuwe schutting Strijtem? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Strijtem. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Strijtem

Wij werken alleen met ervaren personeel welke niks anders doen dan het zetten van schuttingen Strijtem. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Strijtem gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Strijtem zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Strijtem.

Tuin schermen Strijtem

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Strijtem

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Strijtem.

Een schutting kopen Strijtem hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Strijtem is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting Strijtem zal vinden voor uw woning in Strijtem. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Misschien hebben wij Strijtem eerder een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Strijtem bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Strijtem gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Strijtem

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Strijtem is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!!

Tuindeur Strijtem

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan kiezen uit verscheidene type tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dronten
schutting Cadier en Keer
schutting Sint Annaparochie
schutting Oss
schutting Herwijnen
schutting Gorredijk
schutting Leeuwarden
schutting Mill
schutting Stramproy
schutting Wamel
schutting Helmond
schutting Hazerswoude-Dorp