Schutting Zellik

Op het web aan het kijken voor een nieuwe schutting Zellik? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Zellik. Het plaatsen van een tuinafscheiding Zellik kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar tuinafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw tuinafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Schutting Zellik

Voor vele jaren was de houten tuinafscheiding gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Zellik zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinafscheiding

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinafscheiding die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Zellik.

Een schutting kopen Zellik hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Zellik is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al gauw een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Wellicht hebben wij Zellik voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! De onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Zellik.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Zellik

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren.

Poort

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan kiezen uit verscheidene modellen poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Hardenberg
schutting Oud-Heusden
schutting Vuren
schutting Eijsden
schutting Loppersum
schutting Liempde
schutting Sleen
schutting Doornenburg
schutting Breskens
schutting Wijhe
schutting Andijk
schutting Aalten