Schutting Zellik

Op zoek naar een nieuwe schutting Zellik? Wij kunnen de schuttingen Zellik leveren of plaatsen uw nieuwe schutting Zellik deskundig en snel voor u. Het bouwen van een een schutting Zellik kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zellik

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Zellik. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Zellik erg populair, hedendaags zoeken minder mensen voor dit type tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor schuttingen Zellik. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Zellik.

Tuin schermen Zellik

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Zellik

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Zellik uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Zellik die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Zellik.

Een tuinafscheiding kopen Zellik hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Zellik is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Zellik. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of vraag ons om een referentie tuin Zellik.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Zellik. Dat was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Zellik. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Zellik gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Zellik

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat de beton schutting Zellik is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Zellik heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Zellik

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wagenborgen
schutting Moergestel
schutting Schoonhoven
schutting Holwerd
schutting Heteren
schutting Dodewaard
schutting Beegden
schutting Balk
schutting Den Oever
schutting Strijen
schutting IJmond
schutting Wagenborgen