Schutting Gellik

Op zoek naar een nieuwe schutting Gellik? Prins schuttingen kan de schuttingen Gellik op locatie brengen of monteren uw nieuwe schuttingen Gellik deskundig en vlot voor u. Het plaatsen van een een schutting Gellik kan gewoonlijk binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gellik

Wij werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers welke niets anders doen dan het zetten van schutting Gellik. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin meestal anders zijn. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Gellik gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Gellik.

Tuinschermen Gellik

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Gellik

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Gellik uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Gellik die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Gellik.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Gellik is nu erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Gellik. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Gellik.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Gellik.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Schuttingen Gellik gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Gellik

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Gellik is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Poort Gellik

Een poort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Geleen
schutting Ameide
schutting Heinenoord
schutting Berg
schutting Sittard
schutting IJsselstein
schutting Klaaswaal
schutting Numansdorp
schutting Den Ham
schutting Hoogkerk
schutting Volendam
schutting Giesbeek