Schutting Driemond

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Driemond? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schutting is circa 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Driemond

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Driemond.

Een schutting kopen in Driemond hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Driemond is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste erfafscheiding zal vinden bij u in Driemond. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze bezoekers gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Zoekt u een referentie tuin bij u in Driemond? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen Driemond. Het was nog nooit zo eenvoudig! Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Driemond.

Schutting soorten

Erfafscheiding van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Driemond

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor bouwmaterialen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Biddinghuizen
schutting Deventer
schutting Wijhe
schutting Kaatsheuvel
schutting Huijbergen
schutting Den Oever
schutting Stramproy
schutting Vinkeveen
schutting Klazienaveen
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Werkendam
schutting Dokkum