Schutting Driemond

Op het net aan het zoeken voor een luxe schutting Driemond? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Driemond. Het plaatsen van een schuttingen Driemond kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Driemond

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Driemond bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met juiste garanties. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Driemond.

Tuin schermen Driemond

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Driemond

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Driemond uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Driemond: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Driemond.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Driemond is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlot een tuinschutting Driemond die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Op zoek naar een referentie adres Driemond? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Schutting kopen Driemond. Het was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Driemond zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Driemond van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Driemond

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Driemond niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Poort Driemond

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hank
schutting Jubbega
schutting De Bilt
schutting Appelscha
schutting Meerlo
schutting Beuningen
schutting Fijnaart
schutting Beekbergen
schutting Zeeland
schutting Woudenberg
schutting Soest
schutting Koudekerke