Schutting Hoogwoud

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Hoogwoud? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne tuinschutting Hoogwoud. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoogwoud

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Hoogwoud bent u verzekerd van een perfect eindproduct met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. Wij bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Hoogwoud erg populair, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor deze soort schutting. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Hoogwoud zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Hoogwoud.

Tuin schermen Hoogwoud

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Hoogwoud

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Hoogwoud die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Hoogwoud.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Hoogwoud is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Hoogwoud. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Hoogwoud.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Hoogwoud. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij leveren Hoogwoud. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting Hoogwoud.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Hoogwoud

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Hoogwoud nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Hoogwoud heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Hoogwoud

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuindeuren.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Poortugaal
schutting Deventer
schutting Oud-Heusden
schutting Deil
schutting Hilversum
schutting Geertruidenberg
schutting Drogeham
schutting Heusden
schutting Limmen
schutting Baflo
schutting De Bilt
schutting Wouw