Schutting Hoogwoud

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Hoogwoud? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de erfafscheiding is circa 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin vaak anders zijn. We zetten uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Hoogwoud

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Hoogwoud.

Een schutting kopen in Hoogwoud hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Hoogwoud is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een schutting die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij bij u in Hoogwoud voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die wij zetten in Hoogwoud. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schutting van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Hoogwoud

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
U kunt een keuze maken uit meerdere soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten poortdeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Boxtel
schutting Schimmert
schutting Maasdijk
schutting Velden
schutting Uithoorn
schutting Baarle-Hertog
schutting Epe
schutting Gendt
schutting Rotterdam
schutting Ooij
schutting Heteren