Schutting Rijsoord

Op zoek naar een hout beton schutting Rijsoord? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Rijsoord. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rijsoord

Wij werken enkel met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen Rijsoord. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting Rijsoord zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Rijsoord.

Tuin schermen Rijsoord

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Rijsoord

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Rijsoord uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Rijsoord.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Rijsoord is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Rijsoord zal aantreffen voor uw woning in Rijsoord. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben wij Rijsoord eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Rijsoord. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Rijsoord van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Rijsoord

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Rijsoord is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur Rijsoord

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stadskanaal
schutting Opmeer
schutting Giessen
schutting Balkbrug
schutting Harlingen
schutting Zuidwolde
schutting Achterveld
schutting Lemmer
schutting Coevorden
schutting Elburg
schutting Langerak
schutting Velserbroek