Schutting Rijsoord

Op het web aan het zoeken voor een beton schutting Rijsoord? Prins schuttingen kan uw schuttingen Rijsoord bezorgen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Rijsoord vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rijsoord

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Rijsoord bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin vaak anders zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Rijsoord erg populair, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor dit type schutting. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort schutting Rijsoord zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Rijsoord.

Tuinschermen Rijsoord

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Rijsoord

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Rijsoord.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Rijsoord is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Rijsoord. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Rijsoord.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die wij zetten Rijsoord. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Schuttingen Rijsoord gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Rijsoord

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Rijsoord nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Rijsoord heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Rijsoord

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit verschillende soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Voerendaal
schutting Rockanje
schutting Heythuysen
schutting Wezep
schutting Bleiswijk
schutting Westkapelle
schutting Udenhout
schutting Langeraar
schutting Berghem
schutting Sleen
schutting Huijbergen
schutting Wierden