Schutting Rijsoord

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Rijsoord? Wij kunnen de schutting leveren of zetten de nieuwe schutting vakbekwaam en vlot voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de schutting is ca. 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde bouwers die niks anders doen dan schuttingen bouwen kunnen de luxe schutting perfect monteren. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij zetten uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Rijsoord

Een houten schutting vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De palen van deze soort schutting zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom buitengewoon geschikt voor erfafscheidingen. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Rijsoord.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin in Rijsoord is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste erfafscheiding zal aantreffen bij u in Rijsoord. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres bij u in Rijsoord? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Deze navolgende mooie erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Rijsoord.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Rijsoord

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Een poort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Breskens
schutting Uden
schutting Almere-Haven
schutting Dedemsvaart
schutting Lobith
schutting Nieuwveen
schutting Poortugaal
schutting Roggel
schutting Wemeldinge
schutting Broek in Waterland
schutting Maurik
schutting Breezand