Schutting Reuver

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Reuver? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Reuver. Het bouwen van een schuttingen Reuver kan doorgaans binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Reuver

We werken alleen met bedreven medewerkers die niets anders verrichten dan het zetten van schutting Reuver. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Reuver vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Reuver.

Tuinschermen Reuver

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Reuver

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Reuver die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Reuver.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Reuver is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting Reuver zult tegenkomen voor uw woning in Reuver. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 75% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Misschien hebben wij Reuver eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Schutting kopen Reuver. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Reuver bouwen:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Reuver van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Reuver

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Reuver nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Reuver heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Reuver

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Enkhuizen
schutting Wintelre
schutting Balkbrug
schutting Epe
schutting Rhoon
schutting Musselkanaal
schutting Zuidhorn
schutting Den Bosch
schutting Rijssen
schutting Muiden
schutting Berkel-Enschot
schutting Montfoort