Schutting Reuver

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Reuver? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe erfafscheiding. We kunnen meestal binnen 1 week een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen bent u zeker van een eerlijk eind resultaat met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke tuin vaak anders zijn. We zetten uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Reuver

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. De palen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Bangkirai hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Erfafscheiding plaatsen Reuver.

Via internet een schutting kopen voor uw huis in Reuver is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Reuver. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Misschien hebben we bij u in Reuver voorheen een erfafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of erfafscheiding bij u in Reuver plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Reuver

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar.

Tuindeur

Een poort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuindeuren.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Bergum
schutting Assendelft
schutting Oeffelt
schutting Oud-Beijerland
schutting Havelte
schutting Huister Heide
schutting Rijsenhout
schutting Almere-Stad
schutting Duiven
schutting Kerkrade
schutting Stiphout
schutting Rotterdam