Schutting Reuver

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een beton schutting Reuver? Wij kunnen uw schuttingen Reuver bezorgen of monteren uw nieuwe schutting Reuver vakkundig en snel voor u. Het bouwen van een een schutting Reuver kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Reuver

We werken enkel met doorgewinterd medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Reuver. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type tuinafscheidingen Reuver bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor schuttingen Reuver. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Reuver.

Tuin schermen Reuver

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Reuver

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Reuver uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Reuver: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Reuver.

Een schutting kopen Reuver hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Reuver is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlug een tuinschutting Reuver die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie tuin Reuver? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Reuver.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schutting Reuver gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Reuver

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Reuver nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur Reuver

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit verscheidene soorten poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting IJsselstein
schutting Tweede Exloërmond
schutting Meerlo
schutting Damwoude
schutting Kampen
schutting Grave
schutting Dokkum
schutting Heusden
schutting Dokkum
schutting Zuid-Beijerland
schutting Maasdam
schutting Giessenburg