Schutting Afferden

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Afferden? Prins schuttingen kan de schutting bezorgen of installeren uw nieuwe schutting vakkundig en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de tuinafscheiding foutloos zetten. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Afferden

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Afferden.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw huis in Afferden is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte erfafscheiding zult aantreffen bij u in Afferden. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we bij u in Afferden eerder een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Erfafscheiding kopen Afferden. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u alle schuttingen die wij zetten in Afferden. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Afferden

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poort

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 3 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Kerkdriel
schutting Oostrum
schutting Vledder
schutting Nunspeet
schutting Breugel
schutting Westervoort
schutting Opheusden
schutting Spaarndam
schutting Holten
schutting Venray
schutting Asten
schutting Erica