Schutting Afferden

Op zoek naar een beton schutting Afferden? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Afferden. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de schutting is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Afferden

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Afferden, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Afferden erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Afferden.

Tuin schermen Afferden

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Afferden

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Afferden die lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Afferden.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Afferden is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting Afferden zal aantreffen voor uw woning in Afferden. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben we Afferden voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u de schuttingen die we zetten Afferden. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Afferden gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Afferden

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Afferden is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Afferden

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Meppel
schutting Medemblik
schutting Vlagtwedde
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Leunen
schutting Nieuw Bergen
schutting Balk
schutting Hulsen
schutting Stolwijk
schutting Oudewater
schutting Amerongen
schutting Ederveen