Schutting Afferden

Op zoek naar een beton schutting Afferden? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne tuinschutting Afferden. Het monteren van een een schutting Afferden kan doorgaans binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Afferden

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Afferden bent u verzekerd van een goed resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Afferden vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Afferden.

Tuinschermen Afferden

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Afferden

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Afferden uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Afferden.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Afferden is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google en u treft al gauw een schutting Afferden die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 71% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Afferden? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Afferden bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinafscheidingen Afferden van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Afferden

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen Afferden. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur Afferden

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuindeuren.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Odoorn
schutting Middenmeer
schutting Arnhem
schutting Marknesse
schutting Zundert
schutting Zuidlaren
schutting Werkhoven
schutting Scharwoude
schutting Breskens
schutting Nieuwveen
schutting Rheden
schutting Monnickendam