Schutting Gendt

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Gendt? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton erfafscheiding. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Gendt kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met doorgewinterd medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Gendt

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton erfafscheiding. De palen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Erfafscheiding kopen Gendt.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Gendt is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte erfafscheiding zal aantreffen bij u in Gendt. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze erfafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Zoekt u een referentie adres bij u in Gendt? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen in Gendt. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Gendt

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Poort

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuindeur op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Vijfhuizen
schutting Neer
schutting Linschoten
schutting Ursem
schutting Schipluiden
schutting Bunnik
schutting Heino
schutting Roden
schutting Meerkerk
schutting Nederweert
schutting Waalre
schutting Almelo