Schutting Gendt

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Gendt? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting Gendt. Het plaatsen van een schuttingen Gendt kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gendt

Wij werken uitsluitend met ervaren personeel welke niets anders doen dan het zetten van schutting Gendt. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Gendt gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Gendt zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Gendt.

Tuinschermen Gendt

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Gendt

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Gendt uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Gendt.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Gendt is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Gendt die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een referentie tuin Gendt.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die wij zetten Gendt. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Gendt gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Gendt

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor beton schutting Gendt. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Gendt

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Doesburg
schutting Nieuwveen
schutting Rijsenhout
schutting Wijhe
schutting Putte
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Leusden
schutting Vaassen
schutting Rheden
schutting Axel
schutting Beerta
schutting Weert