Schutting Venlo

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting in Venlo? Prins schuttingen kan uw schutting op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 15 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Venlo

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de erfafscheiding compleet.

Erfafscheiding plaatsen Venlo.

Een erfafscheiding kopen in Venlo hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Venlo is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting zal aantreffen bij u in Venlo. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 70& van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het zien van onze schutting foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we bij u in Venlo voorheen een erfafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! De volgende mooie erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Venlo.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Venlo

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de schuttingpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poort

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Surhuisterveen
schutting Rijsbergen
schutting Alphen
schutting Haaften
schutting Doornenburg
schutting Winsum
schutting Leusden
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Wanroij
schutting Haps
schutting Langeraar
schutting Oenkerk