Schutting Venlo

Op zoek naar een luxe schutting Venlo? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Venlo. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Venlo

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Venlo correct monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke tuin doorgaans anders zijn. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Venlo vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type schutting Venlo zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Venlo.

Tuin schermen Venlo

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Venlo

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Venlo: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Venlo.

Een schutting kopen Venlo hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Venlo is nu erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al vlot een tuinschutting Venlo die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Wellicht hebben we Venlo voorheen een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle schuttingen die wij leveren Venlo. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Schuttingen Venlo van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Venlo

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Venlo is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Venlo heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Venlo

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Loosdrecht
schutting Leens
schutting Beek
schutting Rolde
schutting Lisserbroek
schutting Voorthuizen
schutting Nieuwveen
schutting Nistelrode
schutting Nieuwkoop
schutting Sint Oedenrode
schutting Hollandscheveld
schutting Zierikzee