Schutting Venlo

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Venlo? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Venlo. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Venlo

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Venlo, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin gewoonlijk anders zijn. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Venlo erg gewild, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor dit type schutting. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Venlo bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Venlo.

Tuinschermen Venlo

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Venlo

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Venlo die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Venlo.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Venlo is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte schutting Venlo zult vinden voor uw woning in Venlo. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een adres Venlo.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die we plaatsen Venlo. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinschutting Venlo van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Venlo

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Venlo niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Venlo

We hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Arnemuiden
schutting Zelhem
schutting Eijsden
schutting Leende
schutting Twello
schutting Maartensdijk
schutting Harlingen
schutting Doetinchem
schutting Nagele
schutting Raamsdonksveer
schutting Ooij
schutting Tricht