Schutting Weert

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Weert? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe tuinschutting Weert. Het bouwen van een een schutting Weert kan normaliter binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Weert

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Weert, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. Elke achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de bouwers.

De houten schutting Weert vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De palen van dit type schutting Weert zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor schuttingen Weert. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Weert.

Tuin schermen Weert

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Weert

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Weert uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Weert: Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Weert.

Een schutting kopen Weert hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Weert is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al gauw een schutting Weert die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of verzoek ons om een referentie adres Weert.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die we plaatsen Weert. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Weert gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Weert

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Weert niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur Weert

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Genemuiden
schutting Harlingen
schutting Steenwijkerwold
schutting Venhuizen
schutting Rheden
schutting Bilthoven
schutting Olst
schutting Heijen
schutting Waspik
schutting Rijsbergen
schutting Soesterberg
schutting Mijnsheerenland