Schutting Weert

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Weert? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe erfafscheiding. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is circa 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen bent u verzekerd van een goed eind resultaat met goede garanties. Het is relevant dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Weert

De houten schutting gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Weert.

Een erfafscheiding kopen in Weert hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Weert is hedendaags erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Weert. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de erfafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een adres bij u in Weert.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we plaatsen in Weert. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Weert

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor bouwmaterialen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Zwartsluis
schutting Sas van Gent
schutting Harmelen
schutting Callantsoog
schutting Uithuizermeeden
schutting Oisterwijk
schutting Schagen
schutting Haalderen
schutting Overloon
schutting Wemeldinge
schutting Onstwedde
schutting Maasdijk