Schutting Oudenbosch

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Oudenbosch? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Oudenbosch. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oudenbosch

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Oudenbosch bent u zeker van een perfect eindproduct met uitstekende garanties. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Oudenbosch erg populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor deze soort schutting. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting Oudenbosch zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Oudenbosch. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Oudenbosch.

Tuinschermen Oudenbosch

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Oudenbosch

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Oudenbosch uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting kopen Oudenbosch.

Een schutting kopen Oudenbosch hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Oudenbosch is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Oudenbosch. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Oudenbosch? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Oudenbosch.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Oudenbosch van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Oudenbosch

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Oudenbosch. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Oudenbosch

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Deurne
schutting Sint Michielsgestel
schutting Sommelsdijk
schutting Rijswijk
schutting Boskoop
schutting Volendam
schutting Halfweg
schutting Beesd
schutting Berlikum
schutting Molenhoek
schutting Menaldum
schutting Breukelen