Schutting Oudenbosch

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Oudenbosch? Wij kunnen uw schutting leveren of plaatsen uw nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen plaatsen kunnen de luxe erfafscheiding correct monteren. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Hout beton Schutting Oudenbosch

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor deze soort erfafscheiding. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Oudenbosch.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Oudenbosch is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Oudenbosch. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 70& van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres bij u in Oudenbosch? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Oudenbosch.

Schutting soorten

Erfafscheiding van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Oudenbosch

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar.

Poortdeur

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kunt kiezen uit verscheidene modellen tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Nibbixwoud
schutting Middelharnis
schutting Riel
schutting Akkrum
schutting Drachten
schutting Dorst
schutting Witmarsum
schutting Scherpenzeel
schutting Sleeuwijk
schutting Wagenborgen
schutting Ooltgensplaat
schutting Herten