Schutting Oudenbosch

Op zoek naar een moderne schutting Oudenbosch? Wij kunnen de schutting Oudenbosch leveren of installeren uw nieuwe schutting Oudenbosch vakbekwaam en vlug voor u. Het monteren van een schuttingen Oudenbosch kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oudenbosch

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Oudenbosch bent u zeker van een perfect resultaat met uitstekende garanties. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

De houten schuttingen Oudenbosch gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Oudenbosch bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Oudenbosch. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Oudenbosch.

Tuin schermen Oudenbosch

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Oudenbosch

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Oudenbosch uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Oudenbosch: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Oudenbosch.

Een schutting plaatsen Oudenbosch hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Oudenbosch is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Oudenbosch zult vinden voor uw woning in Oudenbosch. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben wij Oudenbosch voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Oudenbosch plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Oudenbosch gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout en Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Oudenbosch

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor beton schutting Oudenbosch. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Oudenbosch

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sambeek
schutting Son
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Weerselo
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Reuver
schutting Eijsden
schutting Montfoort
schutting Soesterberg
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Vlagtwedde
schutting Ten Boer