Schutting Hombeek

Op zoek naar een hout beton schutting Hombeek? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Hombeek. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hombeek

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Hombeek bent u verzekerd van een goed eindproduct met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Hombeek.

Tuinschermen Hombeek

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Hombeek

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Hombeek: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Hombeek.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Hombeek is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Hombeek zult tegenkomen voor uw woning in Hombeek. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of verzoek ons om een referentie tuin Hombeek.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij leveren Hombeek. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Hombeek.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Hombeek

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Hombeek niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Hombeek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Hombeek

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heukelum
schutting Winschoten
schutting Zwartemeer
schutting Elst
schutting Haalderen
schutting Jubbega
schutting Hardenberg
schutting Grave
schutting IJmond
schutting Balkbrug
schutting Scherpenzeel
schutting Lexmond