Schutting Heeze

Op zoek naar een nieuwe schutting Heeze? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Heeze. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heeze

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Heeze bent u zeker van een goed eindproduct met juiste garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Heeze gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. De fundering van deze soort schuttingen Heeze bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Heeze.

Tuinschermen Heeze

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Heeze

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Heeze uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Heeze.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Heeze is nu erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een tuinschutting Heeze die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze klanten gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin Heeze.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Heeze. Dat was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u de schuttingen die wij leveren Heeze. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Heeze gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Heeze

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor betonschuttingen Heeze. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur Heeze

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Voorthuizen
schutting Nijmegen
schutting Menaldum
schutting Geertruidenberg
schutting Oirschot
schutting Udenhout
schutting Aalst
schutting Hoven
schutting Dedemsvaart
schutting Schipluiden
schutting Zandvoort
schutting Heeten