Schutting Heeze

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Heeze? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton erfafscheiding. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met bedreven schuttingbouwers welke niks anders doen dan het zetten van erfafscheidingen. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk ongelijk zijn. Wij zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Heeze

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor deze categorie erfafscheiding. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Heeze.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Heeze is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al gauw een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Heeze.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! De navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Heeze.

Erfafscheiding soorten

Schutting van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Heeze

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kunt een keuze maken uit meerdere type poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Holten
schutting Oldenzaal
schutting Hardenberg
schutting Dirksland
schutting Zetten
schutting Maurik
schutting Volendam
schutting Zoeterwoude
schutting Nieuwveen
schutting Alblasserdam
schutting Hilversum
schutting Annen