Schutting Koningshooikt

Op zoek naar een hout beton schutting Koningshooikt? Wij kunnen de schuttingen Koningshooikt op locatie brengen of monteren uw nieuwe schutting Koningshooikt bekwaam en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Koningshooikt

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Koningshooikt, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Koningshooikt vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Koningshooikt.

Tuin schermen Koningshooikt

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Koningshooikt

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Koningshooikt.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Koningshooikt is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al vlug een tuinschutting Koningshooikt die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Misschien hebben wij Koningshooikt voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Koningshooikt zetten:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Koningshooikt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Koningshooikt

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Koningshooikt. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Koningshooikt heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Koningshooikt

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Liempde
schutting Goes
schutting Huijbergen
schutting Utrecht
schutting Aardenburg
schutting Bruinisse
schutting Hoorn
schutting Muiderberg
schutting Breezand
schutting Bergambacht
schutting Hoven
schutting Ens