Schutting Leuven

Op zoek naar een moderne schutting Leuven? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Leuven. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leuven

Onze geroutineerde bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Leuven perfect zetten. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van de monteurs.

De houten schutting Leuven gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. De palen van deze soort schutting Leuven zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Leuven.

Tuinschermen Leuven

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Leuven

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Leuven.

Een schutting plaatsen Leuven hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Leuven is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Leuven. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Leuven? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting Leuven plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Leuven van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Leuven

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Leuven is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Leuven

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kan kiezen uit meerdere soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 2 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Warnsveld
schutting Berkel-Enschot
schutting Wanssum
schutting West-Terschelling
schutting Opmeer
schutting Klundert
schutting Boshoven
schutting Dodewaard
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Groenlo
schutting IJsselmuiden
schutting Dronten