Schutting Leuven

Op het net aan het kijken voor een nieuwe schutting Leuven? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Leuven. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leuven

Onze ervaren bouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Leuven correct plaatsen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin altijd verschillend zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Leuven erg populair, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor deze soort schutting. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Leuven.

Tuin schermen Leuven

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Leuven

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Leuven die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Leuven.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Leuven is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Leuven zult vinden voor uw woning in Leuven. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Leuven? Vraag het ons, misschien hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Leuven. Het was nog nooit zo makkelijk! Deze volgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Leuven.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Leuven van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Leuven

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Leuven is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Leuven

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit diverse type poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wagenberg
schutting Udenhout
schutting Cuijk
schutting Handel
schutting Leerdam
schutting Nieuwe Pekela
schutting Hoogkerk
schutting Roelofsarendsveen
schutting Doesburg
schutting Rhenen
schutting Werkendam
schutting Goor