Schutting Hakendover

Op zoek naar een moderne schutting Hakendover? Prins schuttingen kan de schutting Hakendover op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Hakendover deskundig en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hakendover

Wij werken alleen met bedreven schuttingbouwers die niets anders doen dan het plaatsen van schuttingen Hakendover. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls afwijkend zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Hakendover vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de klanten. De palen van dit type tuinafscheiding Hakendover zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Hakendover.

Tuin schermen Hakendover

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Hakendover

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Hakendover uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Hakendover.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Hakendover is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Hakendover. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie adres Hakendover? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Hakendover bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Hakendover van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Hakendover

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Hakendover nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Hakendover

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Philippine
schutting Apeldoorn
schutting Alkmaar
schutting Zeeland
schutting Valkenswaard
schutting Breedeweg
schutting Wageningen
schutting Lierop
schutting Doetinchem
schutting Wapenveld
schutting Ilpendam
schutting Merum