Schutting Hakendover

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Hakendover? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Hakendover. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hakendover

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Hakendover bent u zeker van een goed eindproduct met goede garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de klanten. De basis van dit type tuinafscheidingen Hakendover bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Hakendover.

Tuinschermen Hakendover

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Hakendover

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Hakendover die lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Hakendover.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Hakendover is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Hakendover. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Hakendover? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Hakendover. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Hakendover.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Hakendover van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Hakendover

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de beton schutting Hakendover is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Tuindeur Hakendover

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Boekelo
schutting Oude Pekela
schutting Weesp
schutting Simpelveld
schutting Opmeer
schutting Lienden
schutting Lith
schutting Afferden
schutting Andel
schutting Woudenberg
schutting Valkenburg
schutting Koewacht