Schutting Hilvarenbeek

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Hilvarenbeek? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van uw schutting. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niks anders doen dan erfafscheidingen monteren kunnen de luxe erfafscheiding perfect zetten. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Hilvarenbeek

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor dit type erfafscheiding. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton erfafscheiding. De palen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Hilvarenbeek.

Een erfafscheiding kopen in Hilvarenbeek hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Hilvarenbeek is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Hilvarenbeek. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Hilvarenbeek.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting bij u in Hilvarenbeek plaatsen:

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Hout beton erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Hilvarenbeek

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poortdeur

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Vorden
schutting Gulpen
schutting IJzendijke
schutting Emmer-Compascuum
schutting Roggel
schutting Oud Gastel
schutting Wehl
schutting Winterswijk
schutting Oud-Beijerland
schutting Den Helder
schutting Ede
schutting Drogeham