Schutting Hilvarenbeek

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Hilvarenbeek? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Hilvarenbeek. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hilvarenbeek

We werken alleen met ervaren schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Hilvarenbeek. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls afwijkend zijn. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Hilvarenbeek erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor deze categorie schutting. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Hilvarenbeek.

Tuin schermen Hilvarenbeek

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Hilvarenbeek

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Hilvarenbeek uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Hilvarenbeek: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Hilvarenbeek die lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Hilvarenbeek.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Hilvarenbeek is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Hilvarenbeek zult aantreffen voor uw woning in Hilvarenbeek. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Zoekt u een referentie tuin Hilvarenbeek? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Hilvarenbeek. Het was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Hilvarenbeek. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton Schutting Hilvarenbeek gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Hilvarenbeek

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor betonschuttingen Hilvarenbeek. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Hilvarenbeek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Hilvarenbeek

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zelhem
schutting Vessem
schutting Ottersum
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Middelsluis
schutting Langerak
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Wijk aan Zee
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Woerden
schutting Doetinchem
schutting Hoorn